HELLO

80DAYS

Design og opsætning af hjemmeside og produktion af brandvideo med storytelling

Kære Camilla og Christian

Tak for et godt møde i går. Det er altid en fornøjelse at møde mennesker man kan mærke brænder for det de beskæftiger sig med.

Vi har sat denne side op til jer, så I kan se et par udvalgte eksempler på, hvad vi har produceret. Jeg håber det kan være til inspiration og vil, selvom det ikke er samme målgruppe som jeres, også fremhæve www.lille-gryn.dk. Lille Gryn kan give et indtryk af, hvilket gennemført, målrettet og enkelt resultat vi kan skabe, når vi har det samlede ansvar for webdesign, foto og video. Det bør nævnes, at børnehaven efter lanceringen af hjemmesiden har haft en markant stigning i antallet af ansøgninger.

Videoerne herunder kan give jer et indtryk af nogle af de muligheder, der er for videoproduktion afhængigt af, hvilket budskab I ønsker at formidle. Og så er der selvfølgelig Lov i Listed videoen i kan se på vores ”Case”-side.

Jeg ser frem til et forhåbentligt fremtidig samarbejde med jer. Jeg kan garantere, at vi vil løfte jeres hjemmeside til at give et indtryk af kvalitet og eksklusivitet, som vil adskille sig markant fra jeres konkurrenter.

Hvis I har spørgsmål til referencematerialet eller fremsendte tilbud er i velkommen til at kontakte Christian

Telefon +45 22 19 19 76
Mail christian@goodpeople.dk


Med venlig hilsen

Christian Thaulow
Good people, CEO & Co-Founder

VIDEO 01

VIDEO 02

VIDEO 03