RESPONSIVE
Bestil website nu
FÅ EN DESIGNET HJEMMEISDE
Bestil
FÅ EN DESIGNET HJEMMEISDE
Bestil
RESPONSIVE
Bestil website nu
FÅ EN DESIGNET HJEMMEISDE
Bestil
FÅ EN DESIGNET HJEMMEISDE
Bestil

Professionel hjemmeside

til vuggestuer & børnehaver

PROFESSIONELT DESIGNET
HJEMMESIDE

Do it for me

KAMPAGNE

design af dit website

  • Professionel design rådgivning
  • Dit eget unikke design
  • Responsive site - smartphone og tablets
  • Spar tid på opsætning
  • Mulighed for gallerier (fotos)
  • CMS - nemt og intuitivt

HJEMMESIDE

5 - 8 sider

Dialog/plan for hjemmeside
Grunddesign af hjemmeside
Opsætning af 5-8 sider (f.eks. forside, om os, nyheder, fotogalleri og kontakt/indmeldelse)
Hjælp til køb*/flytning af domæne


Pris DKK 8.820,- (excl. moms)

(DKK 11.025,- inkl. moms)

HOSTING

abonnement hos Hyper Town

hypertown.net hoster hjemmesiden. Abonnementet er ikke inkluderet, men vi har aftalt en rabatpris.

Hyper Town tilbyder et hosting samt én e-mail konto* (eks. ditnavn@ditdomæne.dk).
1 abonnoment + 1 e-mail**


Pris DKK 115,- pr. md. (excl. moms)


(DKK 143,75 inkl. moms pr. md. ved årlig betaling. Samlet pris pr. år DKK 1.725,-)
* E-mailen bliver knyttet til dit domæne.
Køb af domæne er IKKE inkluderet i prisen.
** Det er muligt at tilkøbe flere e-mail konti.

Eksempler

Hjemmesiden er din virksomheds ansigt udadtil. Det er hér, du har mulighed for at præsentere det, der gør din virksomheden unik - værdier, historie, personale, produkter m.m. I dag forventer de fleste, at din virksomhed er online, så de kan finde de informationer, de skal bruge - på alle tidspunkter af døgnet.

Ofte er det en uoverskuelig og bekostelig affære at få lavet en hjemmeside. Men det behøver ikke være sådan, for hos Good people har vi lavet en løsning. Vi tilbyder at designe og opsætte din hjemmeside i mono's hjemmesideværktøj, så du får dit eget unikke design, med mulighed for at du selv kan opdatere og vedligeholde hjemmesiden efterfølgende.

Det er let f.eks. at upalode nye fotos og løbende indsætte nyheder. Systemet er brugervenligt, og tilføjelse af nye menupunkter og undersider er nemt. Du får en fleksibel løsningen med en funktionel og designet hjemmeside til vores mono-partner pris.

Prisen på design og opsætning afhænger af omfanget af siden og eventuelle specielle funktioner, der rækker udover de mange muligheder mono's hjemmesideværktøj tilbyder.

Herunder kan du se et priseksempel på design og opsætning af fem sider. Kontakt os her for et tilbud på design af din hjemmeside. Eller ring til os på +45 22 19 19 76.

OPGRADERING

mulige tilkøb

Hjemmesiden er et vigtigt ansigt udadtil for daginstitutioner i dag. På hjemmesiden har I mulighed at præsentere det, der er vigtigt for jer - jeres værdier, hverdag, årets gang, fællesskab og aktiviteter, som gør netop jeres institution unik.

Hjemmesiden er derfor ikke kun vigtig for de forældre, der allerede har børn i institutionen, den giver jer også muligheden for at kommunikere klart og præcist til forældre, som søger efter vuggestue- eller børnehaveplads til deres barn. Og det betaler sig at gøre noget ekstra ud af hjemmesiden, så I bliver set. Se den færdige hjemmeside for børnehaven Lille Gryn her, et projekt som blev en stor succes.

Det kan være svært at leve op til alle de forventninger, der er til en god hjemmeside, og et hjemmesideprojekt bliver ofte en uoverskuelig og bekostelig affære. For at imødekomme det problem har vi lavet en løsning.

Vi tilbyder en hjemmeside, hvor der medfølger et intuitivt hjemmeside håndterings-system. Du kan selv opdatere og vedligeholde siden, f.eks. opdatere nyheder eller lægge de nyeste fotos fra en tur i skoven på hjemmesiden. Systemet er brugervenligt, og tilføjelse af nye menupunkter og undersider er nemt. Du får en fleksibel løsningen med en funktionel og designet hjemmeside til en fordelagtig pris.

Opgradering

mulige tilkøb

SEO

Søgemaskineoptimering forkortes SEO (Search Engine Optimisation) og er en af de væsentligste forudsætninger for, at søgemaskinerne kan finde en hjemmeside. 

Vi sørger for at indsætte målrettede og relevante søgeord og beskrivelser for de enkelte sider, og hjælper dermed søgemaskinerne til at finde hjemmesiden.

For pris - Ring +45 22 19 19 76

Kursus

Grundkursus i brugen af hjemmesideværktøjet på mono.net (starthjælp)

1 heldags-workshop for tre personer (09.00 - 14.00)
- Gennemgang af systemet
og brugen af dette
- Opdatering/upload af billeder
- Opdatering/upload af tekst
- Brug af forskellige moduler m.m.

Efter kurset er du rustet til selv at vedligeholde hjemmesiden. Prisen inkluderer tre deltagere.

Pris DKK 4.760,-
(DKK 5.950,- inkl. moms)

Klippekort

Hvis du ikke selv ønsker at vedligeholde hjemmesiden eller har brug for en livline, så kan du vælge klippekortet.

Ordningen består af et klippekort med 10 klip. Kortet dækker over service/vedligeholdelse á i alt 10 timers varighed. Servicen indeholder hjælp til opdateringer, upload af tekst, links, billeder, film samt andet, der hører under vedligeholdelse og opdatering. (Elementer - fotos, tekster, grafik m.m. - leveres af kunden, og Good people sørger for, at det bliver lagt på hjemmesiden).

Pris DKK 5.100,-
(DKK 6.375,50 inkl. moms)

FOTO/VIDEO

Fotoet er et stærkt medie til at kommunikere, fortælle historier, vise et produkt eller etablere en stemning. Samtidig er det en vigtig del af det endelige design. Professionelle fotos, som er velovervejede og af høj kvalitet, sender et seriøst signal, og er med til at løfte brugerens endelige oplevelse, når de besøger en hjemmeside.

Video er med til at gøre din virksomhed levende. Integrering af video på din hjemmeside vil styrke dit brand og din virksomhed. Det vil give dig mulighed for at fortælle den unikke historie om dit brand og/eller produkt.

Vi leverer professionelle produktbilleder og virksomhedsportrætter, dokumentations og stemningsskabende billeder/film. Vi har ingen fast pris, da den vil afhænge af mængde, ønsker og behov.

For pris - Ring +45 22 19 19 76

TEKST

Det kan være svært at skrive den rigtige tekst. Den skal være præcis, fokuseret og kommunikere til den rigtige målgruppe. Vi har stor erfaring med tekstforfatning, og hvad der virker. Vi sikrer ved udarbejdelse af tekster at have det rette fokus på profil, produkt, fortælling, målgruppe m.m.. Vi sørger for, at teksten på en hjemmeside er i tråd med den øvrige kommunikation som benyttes, og at alt fremstår sammenhængende.

Hvis man ønsker, hjælpe med tekst, så kontakt os. Vi har ingen fast pris, da den vil afhænge af mængde, ønsker og behov.

For pris - Ring +45 22 19 19 76

CSS/HTML

CSS styling og HTLM kodning er tekniske udtryk, som kort fortalt dækker over programmering. Webplatformen vi benytter er i sin grundform bygget op efter Legoklods og easy-to-use principper. Her er moduler, funktionaliteter, skabeloner m.v. pre-defineret og bygget op på forhånd. Platformen dækker generelt de flestes behov og ønsker. Vil du bryde rammerne, er det muligt med CSS styling og HTLM kodning. Det kan f.eks. være, hvis du har specielle designønsker eller behov for mere avancerede funktionaliteter på din hjemmeside.

Ved specielle behov eller ønske om særlige funktionaliteter til hjemmesiden, skal du kontakte os. Vi har ingen fast pris, da den vil afhænge af behov og funktionalitetens omfang.

For pris - Ring +45 22 19 19 76

PROCESSEN

1. Dialog vedr. indhold samt plan for udførelse af projekt.

2. Levering af tekster, billeder m.m. til hjemmesiden*

3. Gennemførelse af design og opsætning af hjemmesiden.

4. Hjemmesiden sendes til gennemsyn og godkendelse.

5. Dialog omkring evt. rettelser samt endelig godkendelse/ levering

6. Den nye hjemmeside publiceres/lægges online.

*Udarbejdelse og levering af materialer er ikke inkluderet i dette tilbud. Det er som kundens ansvar.
Vi producerer og leverer dog gerne tekster, billeder, video m.m. Se mulighederne for opgradering/tilkøb beskrevet ovenfor.

RING TIL REBECCA PÅ +45 61 67 17 30

RING TIL OS PÅ 22 19 19 76