FÅ MERE
UD AF DIN
HJEMMEISDE
OPTIMERET TIL
SMARTPHONE
IPAD/TABLETS
INTUITIV
OPSÆTNING
AF INDHOLD

HJEMMESIDE

Hjemmeside

til jeres vuggestue/børnehave

til jeres vuggestue/børnehave

Hjemmesiden er et vigtigt ansigt udadtil for daginstitutioner i dag. På hjemmesiden har I mulighed at præsentere det, der er vigtigt for jer - jeres værdier, hverdag, årets gang, fællesskab og aktiviteter, som gør netop jeres institution unik.
Hjemmesiden er derfor ikke kun vigtig for de forældre, der allerede har børn i institutionen, den giver jer også muligheden for at kommunikere klart og præcist til forældre, som søger efter vuggestue- eller børnehaveplads til deres barn. Og det betaler sig at gøre noget ekstra ud af hjemmesiden, så I bliver set. Læs herunder om vores projekt, som blev en stor succes for børnehaven Lille Gryn.

Det kan være svært at leve op til alle de forventninger, der er til en god hjemmeside, og et hjemmesideprojekt bliver ofte en uoverskuelig og bekostelig affære. For at imødekomme det problem har vi lavet en løsning.
Vi tilbyder en hjemmeside, hvor der medfølger et intuitivt hjemmeside håndterings-system. Du kan selv opdatere og vedligeholde siden, f.eks. opdatere nyheder eller lægge de nyeste fotos fra en tur i skoven på hjemmesiden. Systemet er brugervenligt, og tilføjelse af nye menupunkter og undersider er nemt. Du får en fleksibel løsningen med en funktionel og designet hjemmeside til en fordelagtig pris.

KAMPAGNE

hjemmeside, hosting og 1 e-mail

hjemmeside og hosting

  • Designet hjemmeside
  • CMS - nemt og intuitivt
  • Mulighed for fotoalbums
  • Ubegrænset antal sider
  • Øget synlighed
  • Responsive - smartphone og tablets

HJEMMESIDE

Dialog/plan for hjemmeside
Grunddesign af hjemmeside
Opsætning af 5-8 sider (f.eks. forside, om os, nyheder, fotogalleri og kontakt/indmeldelse)
Hjælp til køb*/flytning af domænePris DKK 8.820,- (excl. moms)


(DKK 11.025,- inkl. moms)
*Udgift til køb af domæne er ikke inkluderet.

HOSTING

hypertown.net hoster hjemmesiden. Abonnementet er ikke inkluderet, men vi har aftalt en rabatpris.
Hyper Town tilbyder et hosting samt én e-mail konto* (eks. ditnavn@ditdomæne.dk).
1 abonnoment + 1 e-mail**


Pris DKK 115,- pr. md. (excl. moms)


(DKK 143,75 inkl. moms pr. md. ved årlig betaling. Samlet pris pr. år DKK 1.725,-)
* E-mailen bliver knyttet til dit domæne.
Køb af domæne er IKKE inkluderet i prisen.

** Det er muligt at tilkøbe flere e-mail konti.

OPGRADERING

mulige tilkøb

Case

Naturbørnehaven Lille Gryn

Ida Gro Hansen - Leder Naturbørnehaven Lille Gryn
Ida Gro Hansen - Leder Naturbørnehaven Lille Gryn

Siden vi har fået den ny hjemmeside, der er børnetallet steget igen. Vi er blevet synlige og nye forældrer og børn finder os nemt på nettet. Hér viser vi nu vores værdier og dejlige rammer frem i et flot og overskueligt design. Det er med til at gøre en kæmpe forskel! 

Opgradering

mulige tilkøb

SEO

Søgemaskineoptimering forkortes SEO (Search Engine Optimisation) og er en af de væsentligste forudsætninger for, at søgemaskinerne kan finde en hjemmeside. 

Vi sørger for at indsætte målrettede og relevante søgeord og beskrivelser for de enkelte sider, og hjælper dermed søgemaskinerne til at finde hjemmesiden.

- Målrettet SEO på op til 8 sider

Pris DKK 2.200,-
(DKK 2.750,- inkl. moms)

Kursus

Grundkursus i brugen af værktøjet på Hypertown.net (starthjælp)

1 heldags-workshop for tre personer (09.00 - 14.00)
- Gennemgang af systemet
og brugen af dette
- Opdatering/upload af billeder
- Opdatering/upload af tekst
- Brug af forskellige moduler m.m.

Efter kurset er du rustet til selv at vedligeholde hjemmesiden. Prisen inkluderer tre deltagere.

Pris DKK 4.250,-
(DKK 5.312,50 inkl. moms)

Klippekort

Hvis du ikke selv ønsker at vedligeholde hjemmesiden eller har brug for en livline, så kan du vælge klippekortet.

Ordningen består af et klippekort med 10 klip. Kortet dækker over service/vedligeholdelse á i alt 10 timers varighed. Servicen indeholder hjælp til opdateringer, upload af tekst, links, billeder, film samt andet, der hører under vedligeholdelse og opdatering. (Elementer - fotos, tekster, grafik m.m. - leveres af kunden, og Good people sørger for, at det bliver lagt på hjemmesiden).

Pris DKK 5.100,-
(DKK 6.375,50 inkl. moms)

FOTO/VIDEO

Fotoet er et stærkt medie til at kommunikere, fortælle historier, vise et produkt eller etablere en stemning. Samtidig er det en vigtig del af det endelige design. Professionelle fotos, som er velovervejede og af høj kvalitet, sender et seriøst signal, og er med til at løfte brugerens endelige oplevelse, når de besøger en hjemmeside.

Video er med til at gøre din virksomhed levende. Integrering af video på din hjemmeside vil styrke dit brand og din virksomhed. Det vil give dig mulighed for at fortælle den unikke historie om dit brand og/eller produkt.

Vi leverer professionelle produktbilleder og virksomhedsportrætter, dokumentations og stemningsskabende billeder/film. Vi har ingen fast pris, da den vil afhænge af mængde, ønsker og behov.

For pris - Ring +45 61 67 17 30

TEKST

Det kan være svært at skrive den rigtige tekst. Den skal være præcis, fokuseret og kommunikere til den rigtige målgruppe. Vi har stor erfaring med tekstforfatning, og hvad der virker. Vi sikrer ved udarbejdelse af tekster at have det rette fokus på profil, produkt, fortælling, målgruppe m.m.. Vi sørger for, at teksten på en hjemmeside er i tråd med den øvrige kommunikation som benyttes, og at alt fremstår sammenhængende.

Hvis man ønsker, hjælpe med tekst, så kontakt os. Vi har ingen fast pris, da den vil afhænge af mængde, ønsker og behov.

For pris - Ring +45 61 67 17 30

CSS/HTML

CSS styling og HTLM kodning er tekniske udtryk, som kort fortalt dækker over programmering. Webplatformen vi benytter er i sin grundform bygget op efter Legoklods og easy-to-use principper. Her er moduler, funktionaliteter, skabeloner m.v. pre-defineret og bygget op på forhånd. Platformen dækker generelt de flestes behov og ønsker. Vil du bryde rammerne, er det muligt med CSS styling og HTLM kodning. Det kan f.eks. være, hvis du har specielle designønsker eller behov for mere avancerede funktionaliteter på din hjemmeside.

Ved specielle behov eller ønske om særlige funktionaliteter til hjemmesiden, skal du kontakte os. Vi har ingen fast pris, da den vil afhænge af behov og funktionalitetens omfang.

For pris - Ring +45 61 67 17 30

PROCESSEN

1. Dialog vedr. indhold samt plan for udførelse af projekt.

2. Levering af tekster, billeder m.m. til hjemmesiden*

3. Gennemførelse af design og opsætning af hjemmesiden.

4. Hjemmesiden sendes til gennemsyn og godkendelse.

5. Dialog omkring evt. rettelser samt endelig godkendelse/ levering

6. Den nye hjemmeside publiceres/lægges online.

*Udarbejdelse og levering af materialer er ikke inkluderet i dette tilbud. Det er som kundens ansvar.
Vi producerer og leverer dog gerne tekster, billeder, video m.m. Se mulighederne for opgradering/tilkøb beskrevet ovenfor.

RING TIL OS PÅ 22 19 19 76 ELLER 61 67 17 30

RING TIL REBECCA PÅ +45 61 67 17 30

FÅ EN DESIGNET
HJEMMESIDE