RESPONSIVE
Bestil website nu
FÅ EN DESIGNET HJEMMEISDE
Bestil
FÅ EN DESIGNET HJEMMEISDE
Bestil
RESPONSIVE
Bestil website nu
FÅ EN DESIGNET HJEMMEISDE
Bestil
FÅ EN DESIGNET HJEMMEISDE
Bestil

Design selv professionelle hjemmesider

Kursus i brugen af mono.net

PROFESSIONELT DESIGNET
HJEMMESIDE

Do it for me

FORUDSÆTNINGER

for at deltage på kurset

For at deltage er det en fordel hvis:

● du har et basiskendskab til mono-værktøjet,
● du kan finde rundt i basisfunktionerne, men har brug for grundigere kendskab til funktioner og hvordan du kan holde en rød tråd for dit design,
● du allerede har oprettet og designet en eller flere hjemmesider,
● du er nysgerrig og spørgelysten.

FORBEREDELSE

inden kursusstart

Hvis du ønsker konkrete problemstillinger/spørgsmål til funktioner behandlet på kurset skal spørgsmål/beskrivelse af problem fremsendes senest 5 dage før kurset, gerne med link til den aktuelle hjemmeside.

KURSET

Good people og mono.net

Good people er samarbejdspartner med mono.net og superbruger med erfaring i monos system helt tilbage til første betaversion af mono-værktøjet.

Kurset bliver afholdt hos mono.net og det vil være Good peoples erfarne designer og mono-ekspert Martin som underviser og kommer med inspiration til dig.

Pris: DKK 1.700,- eksklusiv moms.
(pris inkl. moms DKK 2.125,-)
I prisen er inkluderet frokost, vand og kaffe/the.

Eksempler

Hjemmesiden er din virksomheds ansigt udadtil. Det er hér, du har mulighed for at præsentere det, der gør din virksomheden unik - værdier, historie, personale, produkter m.m. I dag forventer de fleste, at din virksomhed er online, så de kan finde de informationer, de skal bruge - på alle tidspunkter af døgnet.

Ofte er det en uoverskuelig og bekostelig affære at få lavet en hjemmeside. Men det behøver ikke være sådan, for hos Good people har vi lavet en løsning. Vi tilbyder at designe og opsætte din hjemmeside i mono's hjemmesideværktøj, så du får dit eget unikke design, med mulighed for at du selv kan opdatere og vedligeholde hjemmesiden efterfølgende.

Det er let f.eks. at upalode nye fotos og løbende indsætte nyheder. Systemet er brugervenligt, og tilføjelse af nye menupunkter og undersider er nemt. Du får en fleksibel løsningen med en funktionel og designet hjemmeside til vores mono-partner pris.

Prisen på design og opsætning afhænger af omfanget af siden og eventuelle specielle funktioner, der rækker udover de mange muligheder mono's hjemmesideværktøj tilbyder.

Herunder kan du se et priseksempel på design og opsætning af fem sider. Kontakt os her for et tilbud på design af din hjemmeside. Eller ring til os på +45 22 19 19 76.

OPGRADERING

mulige tilkøb

Bemærk at kurset gennemføres ved minimum 4 deltagere.

KURSUSINDHOLD

  • Introduktion af underviser og kursusdeltagere
  • Kort basisgennemgang af mono-værktøjet
  • Avancerede settings
  • Introduktion til SEO og håndtering heraf med mono.net
  • CSS - styling med udgangspunkt i de mange muligheder der er præsenteret på mono Academy, (avanceret CSS hvor koder ikke findes på mono Academy vil ikke blive behandlet).
  • Design, struktur og opsætning - hvordan holder jeg en rød tråd i designet på hele mit website?
  • Kursusdeltagernes problemstillinger
  • Afrunding

Vi vil forsøge i vides muligt omfang at inddrage de spørgsmål/problemstillinger, der er fremsendt fra kursisterne, som eksempler under gennemgang af de forskellige emner på programmet. Næstsidste programpunkt er således til opsamling, hvis der er spørgsmål, som ikke er blevet behandlet undervejs i kurset.

Eksempler

Opgradering

mulige tilkøb

SEO

Søgemaskineoptimering forkortes SEO (Search Engine Optimisation) og er en af de væsentligste forudsætninger for, at søgemaskinerne kan finde en hjemmeside. 

Vi sørger for at indsætte målrettede og relevante søgeord og beskrivelser for de enkelte sider, og hjælper dermed søgemaskinerne til at finde hjemmesiden.

For pris - Ring +45 22 19 19 76

Kursus

Grundkursus i brugen af hjemmesideværktøjet på mono.net (starthjælp)

1 heldags-workshop for tre personer (09.00 - 14.00)
- Gennemgang af systemet
og brugen af dette
- Opdatering/upload af billeder
- Opdatering/upload af tekst
- Brug af forskellige moduler m.m.

Efter kurset er du rustet til selv at vedligeholde hjemmesiden. Prisen inkluderer tre deltagere.

Pris DKK 4.760,-
(DKK 5.950,- inkl. moms)

Klippekort

Hvis du ikke selv ønsker at vedligeholde hjemmesiden eller har brug for en livline, så kan du vælge klippekortet.

Ordningen består af et klippekort med 10 klip. Kortet dækker over service/vedligeholdelse á i alt 10 timers varighed. Servicen indeholder hjælp til opdateringer, upload af tekst, links, billeder, film samt andet, der hører under vedligeholdelse og opdatering. (Elementer - fotos, tekster, grafik m.m. - leveres af kunden, og Good people sørger for, at det bliver lagt på hjemmesiden).

Pris DKK 5.100,-
(DKK 6.375,50 inkl. moms)

FOTO/VIDEO

Fotoet er et stærkt medie til at kommunikere, fortælle historier, vise et produkt eller etablere en stemning. Samtidig er det en vigtig del af det endelige design. Professionelle fotos, som er velovervejede og af høj kvalitet, sender et seriøst signal, og er med til at løfte brugerens endelige oplevelse, når de besøger en hjemmeside.

Video er med til at gøre din virksomhed levende. Integrering af video på din hjemmeside vil styrke dit brand og din virksomhed. Det vil give dig mulighed for at fortælle den unikke historie om dit brand og/eller produkt.

Vi leverer professionelle produktbilleder og virksomhedsportrætter, dokumentations og stemningsskabende billeder/film. Vi har ingen fast pris, da den vil afhænge af mængde, ønsker og behov.

For pris - Ring +45 22 19 19 76

TEKST

Det kan være svært at skrive den rigtige tekst. Den skal være præcis, fokuseret og kommunikere til den rigtige målgruppe. Vi har stor erfaring med tekstforfatning, og hvad der virker. Vi sikrer ved udarbejdelse af tekster at have det rette fokus på profil, produkt, fortælling, målgruppe m.m.. Vi sørger for, at teksten på en hjemmeside er i tråd med den øvrige kommunikation som benyttes, og at alt fremstår sammenhængende.

Hvis man ønsker, hjælpe med tekst, så kontakt os. Vi har ingen fast pris, da den vil afhænge af mængde, ønsker og behov.

For pris - Ring +45 22 19 19 76

CSS/HTML

CSS styling og HTLM kodning er tekniske udtryk, som kort fortalt dækker over programmering. Webplatformen vi benytter er i sin grundform bygget op efter Legoklods og easy-to-use principper. Her er moduler, funktionaliteter, skabeloner m.v. pre-defineret og bygget op på forhånd. Platformen dækker generelt de flestes behov og ønsker. Vil du bryde rammerne, er det muligt med CSS styling og HTLM kodning. Det kan f.eks. være, hvis du har specielle designønsker eller behov for mere avancerede funktionaliteter på din hjemmeside.

Ved specielle behov eller ønske om særlige funktionaliteter til hjemmesiden, skal du kontakte os. Vi har ingen fast pris, da den vil afhænge af behov og funktionalitetens omfang.

For pris - Ring +45 22 19 19 76

PROCESSEN

1. Dialog vedr. indhold samt plan for udførelse af projekt.

2. Levering af tekster, billeder m.m. til hjemmesiden*

3. Gennemførelse af design og opsætning af hjemmesiden.

4. Hjemmesiden sendes til gennemsyn og godkendelse.

5. Dialog omkring evt. rettelser samt endelig godkendelse/ levering

6. Den nye hjemmeside publiceres/lægges online.

*Udarbejdelse og levering af materialer er ikke inkluderet i dette tilbud. Det er som kundens ansvar.
Vi producerer og leverer dog gerne tekster, billeder, video m.m. Se mulighederne for opgradering/tilkøb beskrevet ovenfor.

RING TIL REBECCA PÅ +45 61 67 17 30

RING TIL OS PÅ 22 19 19 76