Fotopakke

Pro fotos

GØR EN FORSKEL MED FOTOS PÅ DIN HJEMMESIDE 


Good people er specialiseret i at lave professionelle produktbilleder, virksomhedsportrætter, dokumentations og stemningsskabende billeder. Vi har lavet 3 fotopakker, som dækker de typiske behov inden for portræt-, produkt- samt stemings-/dokumentationsfotos. Optimer det vigtigeste element på din hjemmeside med én eller flere af fotopakkerne.


Fotoet kan kommunikere, fortælle historier, vise et produkt eller skabe en ønsket stemning. Professionelle fotos, som er velovervejede og af høj kvalitet, sender et seriøst signal, og er med til at løfte brugerens endelige oplevelse, når de f.eks. besøger en hjemmeside. Brug fotos til at styrke dit brand, og gør din virksomhed mere levende. Fortæl den unikke historie om dig, dit brand og/eller dit produkt. Alle fotos leveres i høj opløsning og kan også benyttes til print m.m.

Ring og bestil din fotopakke på +45 22 19 19 76

HEADSHOT

Fotopakke 01


Fotopakke 01 indeholder 2 headshots af to personer. I prisen indgår dialog, planlægning og fastlæggelse af lokation for fotografering. Opsætning af lys og evt. en baggrund, (flere forskellige baggrunde i Gp's portefølje kan vælges). Billederne efterbehandles (colorgrading, retouchering, beskæring). Levering i høj opløsning samt optimeret til web efter dine ønsker/behov.

Pakkepris: DKK 5.100,-


Eksklusiv moms
Ved headshots af flere end to personer gives en pris på DKK 1.020,- (ekskl. moms) pr. ekstra person. Ved større virksomheder laves særskilt tilbud.Eksempler

ON LOCATION SHOTS

Fotopakke 02Fotopakke 02 indeholder 20 færdigredigerede dokumentations-fotos. I prisen indgår dialog, planlægning og fastlæggelse af lokation for fotografering. Billeder fotograferes "on location" og kan f.eks. omfatte din butik, møde- og kontorlokaler, arbejdssituationer, udstyr, produkter, produktion, udstilling, møde med kunder eller leverandører, dokumentation af arrangementer m.v.

Billederne er ideelle at til at gøre din hjemmeside personlig.
Der beregnes 4 timer til fotografering inklusiv klargøring og nedpakning. Der optages ca. 150 fotos, hvoraf der i samarbejde med dig udvælges 20 til endelig levering. Billederne efterbehandles (colorgrading, retouchering, beskæring). Levering i høj opløsning samt optimeret til web efter dine ønske/behov.

Pakkepris: DKK 7.650,-

eksklusiv moms

PRODUKTFOTOS

Fotopakke 03


Fotopakke 03 indeholder produktfotos (pack shots) og tilpasses dine behov. Fotos optages i Good peoples studie i whitebox eller efter nærmere ønske på anden baggrund. Da opgavens omfang i høj grad afhænger af dine ønsker og produkter, opstilles tilbud på baggrund af en dialog mellem dig og Good people. Levering af produktfotos omfatter bl.a. fritskrabning af produkt, retouchering, farvejustering, beskæring og eksportering af billederne til det ønskede billedformat.

Kontakt os for at få et tilbud på produktfotos

Fotograf Martin Thaulow