Responsive


Bestil

Få designet en hjemmeside

Bestil

Få designet en hjemmeside

Bestil

Professionelt design

Do it for me

KAMPAGNE


Design af dit mono-website

Professionel design rådgivning
Dit eget unikke design
Responsive site - smartphone og tablets
Spar tid på opsætning
Mulighed for gallerier (fotos)
CMS - nemt og intuitivt

HJEMMESIDE


Priseksempel for design af 5 sider

Opstart m. dialog/plan for hjemmeside
Grunddesign af hjemmeside
- design af 5 sider
Dialog og godkendelse af grunddesign
Opsætning af 5 sider
- indhold på f.eks. forside, om os, nyheder, fotogalleri og kontakt
Hjælp til køb*/flytning af domæne

Pris DKK 6.965,- (excl. moms)
(DKK 8.706,25 inkl. moms)

HOSTING


Abonnement hos mono.net

mono.net hoster hjemmesiden. Abonnementet er ikke inkluderet i design.
Abonnement mono.net - Professional
1 gratis DK-domæne & e-mail*
Professionel hjemmesidestatistik
Ubegrænset support

Pris DKK 60,- pr. md.** inkl. moms
Se mono.net's priser her
* Gælder første år ved abonnement med årlig betaling
** Med årlig betaling

Hjemmesiden er din virksomheds ansigt udadtil. Det er hér, du har mulighed for at præsentere det, der gør din virksomheden unik - værdier, historie, personale, produkter m.m. I dag forventer de fleste, at din virksomhed er online, så de kan finde de informationer, de skal bruge - på alle tidspunkter af døgnet.


Ofte er det en uoverskuelig og bekostelig affære at få lavet en hjemmeside. Men det behøver ikke være sådan, for hos Good people har vi lavet en løsning. Vi tilbyder at designe og opsætte din hjemmeside i mono's hjemmesideværktøj, så du får dit eget unikke design, med mulighed for at du selv kan opdatere og vedligeholde hjemmesiden efterfølgende.

Det er let f.eks. at upalode nye fotos og løbende indsætte nyheder. Systemet er brugervenligt, og tilføjelse af nye menupunkter og undersider er nemt. Du får en fleksibel løsningen med en funktionel og designet hjemmeside til vores mono-partner pris.

Prisen på design og opsætning afhænger af omfanget af siden og eventuelle specielle funktioner, der rækker udover de mange muligheder mono's hjemmesideværktøj tilbyder.
Herunder kan du se et priseksempel på design og opsætning af fem sider. Kontakt os her for et tilbud på design af din hjemmeside. Eller ring til os på +45 22 19 19 76.

Eksempler

Opgradering

mulige tilkøb

SEO


Søgemaskineoptimering forkortes SEO (Search Engine Optimisation) og er en af de væsentligste forudsætninger for, at søgemaskinerne kan finde en hjemmeside.
Vi sørger for at indsætte målrettede og relevante søgeord og beskrivelser for de enkelte sider, og hjælper dermed søgemaskinerne til at finde hjemmesiden.
For pris - Ring +45 22 19 19 76

KURSUS


Grundkursus i brugen af hjemmesideværktøjet på mono.net (starthjælp)
1 heldags-workshop for tre personer (09.00 - 14.00)
- Gennemgang af systemet
og brugen af dette
- Opdatering/upload af billeder
- Opdatering/upload af tekst
- Brug af forskellige moduler m.m.
Efter kurset er du rustet til selv at vedligeholde hjemmesiden. Prisen inkluderer tre deltagere.
Pris DKK 4.760,-
(DKK 5.950,- inkl. moms)

KLIPPEKORT


Hvis du ikke selv ønsker at vedligeholde hjemmesiden eller har brug for en livline, så kan du vælge klippekortet.

Ordningen består af et klippekort med 10 klip. Kortet dækker over service/vedligeholdelse á i alt 10 timers varighed. Servicen indeholder hjælp til opdateringer, upload af tekst, links, billeder, film samt andet, der hører under vedligeholdelse og opdatering. (Elementer - fotos, tekster, grafik m.m. - leveres af kunden, og Good people sørger for, at det bliver lagt på hjemmesiden).
Pris DKK 6.500,- ex. moms.

FOTO/VIDEO


Fotoet er et stærkt medie til at kommunikere, fortælle historier, vise et produkt eller etablere en stemning. Samtidig er det en vigtig del af det endelige design. Professionelle fotos, som er velovervejede og af høj kvalitet, sender et seriøst signal, og er med til at løfte brugerens endelige oplevelse, når de besøger en hjemmeside.
Video er med til at gøre din virksomhed levende. Integrering af video på din hjemmeside vil styrke dit brand og din virksomhed. Det vil give dig mulighed for at fortælle den unikke historie om dit brand og/eller produkt.

Vi leverer professionelle produktbilleder og virksomhedsportrætter, dokumentations og stemningsskabende billeder/film. Vi har ingen fast pris, da den vil afhænge af mængde, ønsker og behov.

For pris - Ring +45 22 19 19 76

TEKST


Det kan være svært at skrive den rigtige tekst. Den skal være præcis, fokuseret og kommunikere til den rigtige målgruppe. Vi har stor erfaring med tekstforfatning, og hvad der virker. Vi sikrer ved udarbejdelse af tekster at have det rette fokus på profil, produkt, fortælling, målgruppe m.m.. Vi sørger for, at teksten på en hjemmeside er i tråd med den øvrige kommunikation som benyttes, og at alt fremstår sammenhængende.
Hvis man ønsker, hjælpe med tekst, så kontakt os. Vi har ingen fast pris, da den vil afhænge af mængde, ønsker og behov.

For pris - Ring +45 22 19 19 76

CSS/HTML


CSS styling og HTLM kodning er tekniske udtryk, som kort fortalt dækker over programmering. Webplatformen vi benytter er i sin grundform bygget op efter Legoklods og easy-to-use principper. Her er moduler, funktionaliteter, skabeloner m.v. pre-defineret og bygget op på forhånd. Platformen dækker generelt de flestes behov og ønsker. Vil du bryde rammerne, er det muligt med CSS styling og HTLM kodning. Det kan f.eks. være, hvis du har specielle designønsker eller behov for mere avancerede funktionaliteter på din hjemmeside.
Ved specielle behov eller ønske om særlige funktionaliteter til hjemmesiden, skal du kontakte os. Vi har ingen fast pris, da den vil afhænge af behov og funktionalitetens omfang.
For pris - Ring +45 22 19 19 76

PROCESSEN

1. Dialog vedr. indhold samt plan for udførelse af projekt.

2. Levering af tekster, billeder m.m. til hjemmesiden*

3. Gennemførelse af design og opsætning af hjemmesiden.

4. Hjemmesiden sendes til gennemsyn og godkendelse.

5. Dialog omkring evt. rettelser samt endelig godkendelse/ levering. 

6. Den nye hjemmeside publiceres/lægges online.


*Udarbejdelse og levering af materialer er ikke inkluderet i dette tilbud. Det er som kundens ansvar.
Vi producerer og leverer dog gerne tekster, billeder, video m.m. Se mulighederne for opgradering/tilkøb beskrevet ovenfor.

Ring til os på 61 67 17 30

Bestil website